Aste honetako errezeta: Txokolate-moussea
OSAGAIAK
· Kalabaza
· Txokolatea
· Koko-esnea
· Garam Masala· Kanela-hautsa
Apaintzeko:
· Pistatxoak
· Masustak
PLATERAREN PRESTAKETA
1.
Lehendabizi, kalabaza prestatuko dugu. Behar dugun zatiari haziak kendu, zuritu, eta zatitxotan moztuko dugu, egosteko. Bitartean, txokolatea urtuko dugu mikrouhin-labean.
2.
Kalabaza eginda dagoenean, purea egingo dugu, fin-fin geratu arte.
3.
Jarraian, plater sakon batean osagai guztiak elkartuko ditugu: kalabaza-purea, txokolatea, koko-esnea eta kanela-hautsa. Kontuz eragingo dugu, guztia ondo elkartuta dagoela ikusi arte.
4.
Orduan, ontzitxoetara pasa eta hozkailuan utziko ditugu; gutxienez, lau orduz.
5.
Denbora pasata, hozkailutik atera eta apaindu egingo ditugu masustekin eta pistatxo zatitxoekin.